Tuesday, March 3, 2009

check it pop it ship it lock it....

tuli plaan, et katsetan seoses puhkuse lõppemisega sellist graffikut, et kui muud asjad tehtud, siis õhtul, kui aega on, mängin ja siis kaon suht vara magama ja kuna ma väga kaua magada ei taha tavaliselt( Üles saamine on see, mis venib, sest peab põhjuse leidma ), siis proovin 4st hiljemalt poole 5st üles saada. Ja mängida ühe pikema sessi ja siis mõnusasti ärganuna shoverit hittida ja hommikust süüa, ning tööle minna. Sounds like a good plan.

Peale turnat ära tildatud rollilisa tuli väikse kasumiga tagasi + ranka kandis trio livei 10% swapi väikse summa (mille mittesaatmise minu toonitamist ta alki pärast vist ei mäletanud), on jälle rolli vähe mõnusam vaadata. Sitt tunne ainult, et ise nii lammas/kapsas olin ja vara välja lendaisn ja vastu midagi kanda ei saa või tasaarveldust ei tulnud. Eks pühapäeval ja vb ka reedel saab uue võimaluse.

Igatahes see käsi on ülihea näide, miks igasugused backup drawd ja -lowd on head asjad. Low oli küll viimane asi, millega ma lootsin siit käest kopikaid saada



Kui tööl tühja panin, siis tegin ühe lehe täis suvalise hi/lo käe arvutusi ja nuputasin equiteid, mis kiskus üsna kinoks, kuna iga kaart mis tulla sai, tegi mingi asja jälle võimalikuks, mis pool potti ikka ära varastab. Pull mäng ikka.

Panen oma käsitsi kirjutatud PF charti ka üles. Äkki keegi tahab Ja kui ei tahagi, siis endal kunagi tore vaadata seda, sest pikka iga vist sellel lehel ei ole. Saab palju nussi arvuti taga.
See on full ringi ehk 10 jorsi jaoks ja kui keegi tahab 6maxi jaoks mingit ranget siis Buzz ( Frank Jerome peaks õige nimi olema ) kirjutas kuskil 2+2s, et 6maxis sa mitte ei ürita oma rangei laiendada, vaid oma käsi tuevamalt ja aggromalt mängida. ei tea, pole 6maxi proovinud.


vähe kole on, aga ma ei viitsi ümber ka trükkida. Kastid on näha. Ülevalt esimene punane lärakas (.jpg ei jätnud eriti loetavaks)on EARLY POSITION, edasi MIDDLE POS. siis LATE POS. ja viimane BLINDS. Keskelt jagab joon pooleks et üleval mida mängida ja all millest hoiduda, kui biiti ei jaga postflop.
Säästuaeg, nii et käib küll.

No comments:

Post a Comment